Ergotherapie in Hengelo


Bent u op zoek naar professionele en persoonlijke ondersteuning om jouw dagelijkse activiteiten te optimaliseren? Zoek niet verder dan ERGOZ Ergotherapie Hengelo. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte zorg die past bij jouw unieke levensstijl en behoeften.

Waarom kiezen voor ERGOZ ergotherapie Hengelo?

 

Gepersonaliseerde zorg:

Bij ERGOZ geloven we dat iedereen uniek is. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw verhaal, evalueren we jouw specifieke situatie en stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Deskundige professionals:

Bij ERGOZ zorgen wij ervoor dat kennis up to date blijft en dat wij jou met de nieuwste, wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken kunnen helpen. 

Breed spectrum aan diensten:

Of je nu herstelt van blessures, leert omgaan met een chronische aandoening of je woning wilt aanpassen aan je behoeften, ERGOZ Ergotherapie Hengelo biedt een scala aan diensten om jouw zelfstandigheid en welzijn te verbeteren.

Toegankelijk en cliëntgericht:

We begrijpen dat elke cliënt uniek is. Daarom streven we ernaar om onze diensten zo toegankelijk mogelijk te maken en werken we samen met jou, jouw familie en andere zorgverleners.

Onze diensten voor jou

 

Bij ERGOZ Ergotherapie Hengelo bieden we een breed scala aan ergotherapeutische diensten, waaronder:

  • Revalidatie en Herstel: Begeleiding en ondersteuning na operaties, blessures of langdurige ziekte.
  • Chronische pijnmanagement: Strategieën en ondersteuning om beter om te gaan met langdurige pijnklachten.
  • Werkplekanalyse en -aanpassing: Creëren van een ergonomische werkomgeving om productiviteit te bevorderen en blessures te voorkomen.
  • Advies en aanpassingen in de woonomgeving: Aanpassingen in huis om uw onafhankelijkheid en veiligheid te vergroten.

Neem vandaag nog contact op!

 

Ben je klaar om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren? Neem contact op met ERGOZ Ergotherapie Hengelo. Ons team staat klaar om je te voorzien van de praktische ondersteuning die je nodig heeft om jouw activiteiten met vertrouwen en gemak uit te voeren.

 

Bij ons wordt u in onze praktijk ook hartelijk ontvangen om via kinderergotherapie meer balans te vinden binnen uw dagelijkse omgeving. De behandelingen worden op maat gemaakt, zodat elke cliënt optimale ondersteuning kan ervaren. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over deze therapieën. Lees verder om te ontdekken hoe wij u of uw kind tot steun kunnen zijn. Voor een helder overzicht van onze diensten & mogelijkheden, klik hier.

 

Bel ons op 0683161457 of stuur een e-mail naar info@ergoz.nl om je eerste afspraak in te plannen. Laten we samenwerken aan een gezondere, gelukkigere en productievere toekomst.

Ergotherapie nodig?

ergotherapie hengelo bij ERGOZ