SAMENWERKEN?


Artsen, collega's en specialisten

We begrijpen dat als verwijzer, je zorgvuldig moet overwegen waar je jouw mensen naar doorverwijst. Hier zijn enkele redenen waarom verwijzers voor onze praktijk kiezen:

1. Deskundigheid en Ervaring

Bij ERGOZ zijn we toegewijd om de best mogelijke behandeling te leveren voor mensen met verschillende aandoeningen en behoeften.

2. Persoonlijke Zorgplannen

We geloven in maatwerk als het aankomt op ergotherapie. Elk mens is uniek, en we ontwikkelen persoonlijke zorgplannen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en doelen van elk persoon. De benadering is patiëntgericht en gericht op het bereiken van meetbare resultaten.

3. Multidisciplinaire Samenwerking

Bij ERGOZ geloven we in samenwerking. We werken zo nodig samen met andere zorgverleners, zoals artsen, fysiotherapeuten en psychologen, om een holistische benadering van zorg te bieden. Door deze samenwerking kunnen we de best mogelijke behandeling bieden.

4. Effectieve Resultaten

We meten de voortgang van onze patiënten en streven ernaar om hen te helpen bij het herwinnen van hun onafhankelijkheid en het verbeteren van hun levenskwaliteit.

5. Toegankelijkheid

We begrijpen dat verwijzers en mensen behoefte hebben aan gemakkelijke toegang tot onze diensten. We werken samen met zorgverzekeraars en streven naar een soepele en efficiënte verwijzingsprocedure. We staan klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.


ERGOZ maakt gebruik van Direct Toegankelijkheid Ergotherapie (DTE). Hierdoor is een verwijzing niet noodzakelijk.


Wilt u uw patiënt of revalidant voor ergotherapie doorverwijzen naar ERGOZ? Dan kunt u ook contact opnemen met ERGOZ via Zorgmail en Siillo. 

Certificeringen 

Factsheets 

Factsheet Ergotherapie Bij GGZ
PDF – 159,4 KB 70 downloads
Ergotherapie Praktische Behandeling Herstel Van Het Gewone Leven
PDF – 120,9 KB 65 downloads